Arkipäivän agressioita

7.03.2011 - 15:59 / Nynni.


Kategoria: Luokittelematon.



19 vastausta - “Arkipäivän agressioita”

  1. norpatti Kirjoittaa:

    ANNIII !!!! <3

  2. Rami Rautkorpi Kirjoittaa:

    Karkkipusseista saa yleensä repäistyä yhden kulman irti, vaikka sitä ei olisi pussiin näkyvästi merkittykään.

    Yritit säikäyttää?

  3. Nynni Kirjoittaa:

    Joo noi kananmunat pitää aina säikäyttää, että niistä lähtis kuoret kunnolla 😉 sillee, että kaataa eka kiehuvan veden pois ja laskee tosi kylmää vettä päälle.

  4. Saara Kirjoittaa:

    Jukurttipurkit on rasittavia mut ne pitää puristaa niinku tuubit (tosin saattaa käydä niin että puolet on paidalla). Näin meidän äippä opetti!

    Ihana muurahaiskarhueläin.

  5. Pumpulaatti Kirjoittaa:

    Ei mulla vaan munan kuorien kanssa ikinä mitään ongelmaa ole. Oikein kivaa puuhaa minusta. Muut tilanteet ovat kyllä tuttuja.

  6. nyyty Kirjoittaa:

    Samoilla linjoilla. Jugutölkkeihin jää myös rasittavan paljo suuaukkoon sitä tavaraa, ku pistää nokan kiinni niin lusikallinen pursottuu ulos… Ja ennen sentään karkkipussit aukes järkevästi! Mitään iloa ei oo repiä kulmaa pois, aukko on joko liian pieni karkkien koplaamiselle tai sitte koko sivu pitää riipasta auki, missä taas ei oo minkään maailman järkiä… Sitäpaitsi joskus ne friggin sahalaidat ei ees Toimi!! Karkkipussi avataan päältä, ei sivusta?

    nimim. “ruokakriitikko”

  7. riepuseepra Kirjoittaa:

    Mä opin siskoltani oivan tavan saada kaikki ulos noista Kirotuista Jugurttipurkeista!

    Elikkäkä:

    Repii auki sen suuaukon kokonaan ja litistää sen jugurttipurkin sillain, miten se litistetään, jos se laitetaan kierrätykseen. Eli siis niin, että se näyttää tolta, mikä on tossa D-kuvassa (mut vaan suuaukko kokonaan auki):
    http://www.helsinki.fi/jarj/symbioosi/kierratys/kuvat/maito.gif

    Sit vaan puristaa littanasta jugurtipurkista kaikki ulos niin, että työntää sieltä purkin pohjaltaa suuaukkoa kohti niitä jogurtinjämiä.

    Toivottavasti tajusit edes jotenkin, koska toi on oikeesti suuri apu tuon jugupurkkiongelman kanssa! 🙂

  8. sukkis Kirjoittaa:

    Kananmunat saa pois kuoristaan näppärästi teelusikalla, karkkipussit ON ärsyttäviä ja mies puhdistaa jogurttipurkit nuolijalla (semmosella, jolla saa kakkupohjista tasaisia ja taikinat pois kulhosta nätisti). IHANA karhulainen…

  9. Kukkahattuneiti Kirjoittaa:

    Sehän on vaan merkki kananmunien tuoreudesta, jos ei meinaa kuoret irrota säikäyttelyn jälkeenkään 😉

  10. SUURI unelmoija Kirjoittaa:

    awww,ihana muurahaiskarhu ^^

  11. annili Kirjoittaa:

    sillon lapsuudessa oli noi karkkipussit paljon helpompia, kun ne aukes vaan sillee vetämällä. en tiiä sit miks kaikki päätti yhtäkkiä laittaa jotain kunnon horoliimaa niihin pusseihin, kai ne sit aukes liian helposti ja levis kuljetuksessa ym.

    muistan joskus jollaki ala-asteen retkellä ku avasin karkkipussia sillee puristamalla (good old days) ni se possahti auki väärästä päästä, ja kaikki karkit meni linja-auton lattialle. :'<

  12. Sanelma Kirjoittaa:

    Itse olen todennut tehokkaaksi kananmunankuorien irroitustavaksi tuon säikäytyksen, mutta ennenkuin lasken jäätävänkylmää vettä, niin annan kananmunien “kuivahtaa” hetken.
    Eli 1. Kuuma vesi pois
    2. seisota hetki
    3. jääkylmä vesi päälle.

    🙂 Ehkä sulla on tästedes yksi ongelma vähemmän?

  13. Oriana Kirjoittaa:

    Heippa.

    Mä käytän samaa tekkniikkaa noitten jogurttipurkkien kanssa ku riepuseeprakin, paitsi en avaa koko päätyä purkista vaan annan sen olla auki mikä onkin jo avatessa, ja puristan siitä ulon loput jogurtit 🙂

    Mulla menee kans hermo noihin karkkipusseihin, niinpä ostin muutamalla eurolla fiskarsin semmoset pienet taitettavat sakset, jossa sangat on suojana terille. Ne menee kätevästi laukussa 😀 Kato tämmöset:

    http://netidees.shop.wosbee.com/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=product-192

    Tosin kuvassa olevat sakset ei oo fiskarssit, en löytäny kuvaa niistä, mutta samanlaiseet kumminki 🙂

    Sulla on ihan huippu Blogi 🙂

  14. VesaK Kirjoittaa:

    Taustalle soimaan Kostajat: “Hyvä sun on…”

  15. matu Kirjoittaa:

    Meillä taas aina tehdään niin, että jätetään jogurttipurkit esim. puoleks päiväks valumaan, siis purkki ylösalaisin lasiin ja jotain seinää vasten. No jäähän sinne ehkä teelusikallinen yhteensä sisäreunoihin, mutta käytännössä ei mitään ja no problem.. 🙂

    Tuo karkkipussijuttu on joskus ihan totta. 🙂

  16. Jugurttipurkkimies Kirjoittaa:

    Kaada jugurttipurkkiin hitusen verran marjamehua (tai jotain muuta mehua mikä on omaan makuun) ja ravista (toki purkin suusta kiinni pitäen). Sitten kaada muodustunut smoothielitku lasiin ja nauti. Hyvää on ja purkki puhdistuu.
    – Jugurttipurkkimies

  17. Susanna Kirjoittaa:

    Veganismi vapauttaa ongelmista. Ei kananmunaongelmaa! Vain harvoja vegaanijugurtteja saa pahvipurkissa ja vain harvoja karkkeja ärsyttävissä pusseissa 😉

  18. nuuba Kirjoittaa:

    Anna tipunkikkelien olla kaupasta tuonnin jälkeen ainakin viikko jääkaapissa niin ei enää liika tuoreus haittaa kuoriessa.

  19. munainen Kirjoittaa:

    Munavinkki numero X:
    Mä jostain joskus kuulin vinkin, että kun munien keitinveteen lisää jo valmiiksi kunnolla suolaa, niin kuoret irtoaa paremmin! Ja ainakin itelläni on toiminu.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus